Sunt suficiente agentii si companii de training si consultanta acolo si fiecare dintre ele cauta, si de cele mai multe ori reuseste sa ofere reala valoare pietei din care face parte. Acest lucru este fenomenal pentru ca avem cu totii de castigat.

Ca noi, sunt mai putini. Ce ne ghideaza este iubirea si o avem ca valoare cardinala. Dorim sa facem parte din valul ce contribuie la a transforma lumea intr-un loc mai bun pentru generatiile ce urmeaza. Suntem atenti la gandurile, emotiile si actiunile noastre si cautam ca fiecare zi sa fie mai buna decat precedenta, atat pentru noi cat si pentru partenerii nostrii.

Dar lumea este mai complexa decat atat. Facem parte din acest sistem in care totul este conectat la tot. Existam pe aceasta planeta care se invarte in jurul unei mingi de foc in forma unei galaxii in mijlocul pustietatii, o pustietate care se intinde la nesfarsit si in care mai sunt miliarde alte galaxii. Revenind cu picioarele pe Pamant, acum ‘cativa’ ani nu erau nici plante nici animale prezente aici, daramite oameni, si ‘putin’ inainte de asta nu exista nici el, ci doar un nor de praf si gaze care se invartea in jurul Soarelui. Deci am aparut de nicaieri si ne indreptam niciunde iar intre nicaieri si niciunde avem la dispozitie o portie de vreme in care suntem liberi sa facem niste alegeri.

 

Dar sa faci alegerile potrivite de multe ori este provocator, chiar greu. Deseori nu avem toate informatiile necesare la dispozitie si trebuie sa ne bazam pe instinct sau intuitie, alteori suntem constransi de un termen limita si in alte momente interesele noastre difera de ale celorlalti. Cu toate astea, societatea a ajuns in punctul in care suntem deoarece am avut grija unii de ceilalti si ca sa ajungem la nivelul urmator e nevoie sa avem si mai multa grija iar viitoarele noastre alegeri trebuie sa transceanda nivelul local, national sau continental si sa ia in considerare constiinta globala.

Fie ca este vorba de inteligenta emotionala, psihologie pozitiva, programare neurolingvistica sau comunicare, pasiunea noastra are legatura cu mintea si felul in care functioneaza aceasta. Daca ai decis sa colaborezi cu noi, ai castigat compania unor profesionisti care inteleg cum functioneaza creierul, stiu cum sa livreze o experienta de invatare si le pasa de tine si compania ta.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search