Sunt unii oameni care au cate o solutie pentru fiecare problema si sunt alti oameni care au cate o problema pentru fiecare solutie. Suntem diferiti si suntem intr-un proces de invatare si evolutie – chiar si cand credem ca nu suntem.

Clientul poarta intotdeauna toate solutiile in interiorul sau si uneori are nevoie de o calauza care sa ii lumineze calea catre ele. Coachingul axat pe solutii insoteste clientul in drumul sau spre obiectivele sale intr-o maniera practica si pozitiva.

Succesul inseamna 80% psihologie si 20% mecanica. Este important sa ai instrumente si unelte practice pe care sa le folosesti in drumul tau spre a-ti realiza visurile si obiectivele dar si mai important decat asta este sa le folosesti, iar asta tine de focus, beneficii si aliniamentul cu valorile personale.

Fie ca este vorba de luarea unei decizii grele, obtinerea de noi perspective, cresterea nivelului de incredere, imbunatatirea nivelului de comunicare, in sesiunile noastre punem accentul pe resurse si beneficii. Rezultatul este suficienta claritate incat sa faci alegerile intelepte dintr-o pozitie de pregatire, putere si incredere.

Daca dai click aici, primesti o sesiune de coaching de 40 de min free.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search