Tatjana Magdin CEO Clarity Force 17 februarie 2019

Nevoia de a începe sesiunile de coaching a apărut din dorința de a defini și exprima mai clar obiectivele și drumul spre atingerea acestora. Din sesiunile de coaching cu Alin Dinu am atins acest obiectiv gradual cu fiecare sesiune în parte ca printr-o poveste. Tehnica folosita de Alin a asigurat un mediu prielnic evoluției mele - sesiuni degajate, lipsite de presiune dar cu efecte maxime pe termen lung. Prin fermitate și în același timp empatie coach-ul Alin, a găsit mereu întrebările potrivite prin care am reușit să înțeleg și depășesc un obstacol, blocaj sau preconcepție poate nedescoperită până atunci.


Florin Ghita Antreprenor 18 februarie 2019

Am găsit procesul foarte util, in special în secțiunea de role-playing. Mr Coach you re the best!


Alexandru Golub CEO G3 GoldenTech 18 februarie 2019

Deși o ședință era scurta, deoarece vroiam sa fac mai multe lucruri într-o ora, rămâneam impresionat de modul lui Alin de a ma face sa obțin claritate în interiorul meu și de obiectivele mele. Faptul ca un profesionist ma ghida și ma ajuta sa îmi găsesc singur soluțiile, m-a ajutat enorm sa ajung unde mi-am propus. 10 din 10, recomand.


Cristi Chitu Fondator Patiseria Tineretului 18 februarie 2019

Am avut plăcerea sa lucrez cu Alin mai bine de un an si va pot spune ca este un om onest si a dat dovada de o vastă experiență de lucru cu oamenii. Chiar dacă ai in echipa ta oameni demotivati, Alin reușește sa le schimbe percepția asupra vieții cu 180 de grade. Pur si simplu pozitivizmul sau este molipsitor! Dă tot ce are mai bun pentru a demonstra ca totul este posibil.


Diana Nita Coordonator Salvati Copiii Cluj 19 februarie 2019

Alin Dinu, un baiat care reușește sa te binedispună și prin felul cum vorbește cu tine ajunge sa descopere problema, sa caute cauza și sa îți ofere soluția. Soluția optima care îți poate schimba un mod de gândire, o atitudine, un comportament și care te poate ajuta extrem de mult in cariera profesională sau personala.

Pe mine m-a ajutat sa invat sa spun “nu”, acel nu care sa îmi ofere spațiu, sa îmi ofere liniște, m-a învățat sa descopăr de unde a pornit problema, cum sa accept ca am o problema și cum sa o rezolv.

Ovi CIobica 19 februarie 2019

Workshop-ul de productivitate susținut de Alin este ideal pentru toți cei care vor să își atingă adevăratul potențial într-un timp mult mai scurt: tehnicile pe care le-am lucrat împreună m-au ajutat să lucrez mai eficient și să îmi cresc nivelul productivității în mod semnificativ, ceea ce m-a eliberat de stresul obișnuit și de povara deciziilor de ultim moment, care nu cred că reprezintă o încântare pentru nimeni.
Tactul și etica lui Alin vorbesc de la sine: recomand călduros așadar acest workshop atât de practic și de util pentru activitățile de zi cu zi, dar mai ales pentru obiectivele pe termen lung!

Irina Boaru Coordonator national DD Salvati Copiii 19 februarie 2019

Sunt multe de spus despre colaborarea frumoasa dintre noi, dar o sa ma rezum doar la cateva aspecte. Alin Dinu a venit in familia Direct Debit a Organizatiei Savati Copiii in 2016, si pot spune ca am satisfactia de a colabora cu un om excelent care a ajutat enorm la dezvoltarea echipei pe care o coordonez.

La cresterea vizibila din ultima perioada a echipei, Alin a avut o contributie esentiala, a ajutat de fiecare data atunci cand l-am rugat sa o faca, niciodata nu a spus nu vreunei provocari, de aceea pot spune ca-l apreciez pentru ambitie si profesionalism.

Data fiind experienta de pana acum, sunt sigura ca vom avea un viitor luminos, plin de realizari si provocari, asa ca sper la o colaborare pe termen cat mai lung.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search