alin

Ma pasioneaza felul in care functioneaza mintea si motivul pentru care ma dau jos dimineata din pat este pentru ca vreau sa inspir oamenii sa isi atinga potentialul si astfel sa cream o lume mai buna.

La finalul anului 2014 ma mutam in Bucuresti si asa incepea sfarsitul perioadei cele mai grele de pana atunci. Finalul unei depresii de aproape 5 ani a culminat cu decizia de a imi schimba radical viata. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei schimbari a fost faptul ca am demisionat de la doua joburi pe care le aveam ca sa ma implic in educatie.

Valoarea cardinala a vietii pe care am primit-o este iubirea. Cred ca o viata care merita traita este una autentica, citatul meu preferat este ‘Daca iubesti viata, si viata o sa te iubeasca inapoi’ si tot ce fac este sa traiesc astfel incat atunci cand voi muri sa mor treaz si constient.

In ultima perioada am invatat multe lucruri si unele dintre ele au adus cu sine si cateva certificari. Master in business la ASE Bucuresti, Specialist in activitatea de coaching, Certificat NLP in context de training si management la Lisabona, certificat in leadership si comunicare de catre Toastmasters International sunt dintre cele mai relevante.

Cred ca cea mai importanta diploma sau carte de vizita este felul in care relationezi cu oamenii. Sunt atent la mine in fiecare zi, lucrez activ sa cresc si sa ma dezvolt si ma simt recunoscator pentru ca simt din ce in ce mai mult o conexiune cu Viata.

Știrea cea bună – Totul este posibil!

Interviu cu Alin Dinu: Depaseste-ti barierele!

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search